Bulls


Omschrijving:

✅ Bulls Throw Line Sticker

Deze Bulls Throw Line Sticker heeft een mooi design en helpt je om bij elke worp op dezelfde afstand te staan! Specificaties: Fabrikant: Bulls
Afmetingen: 56 x 9,5 cm
Exclusief: Dartmat

✅ Afstand

Een throwline oche sticker geeft de juiste afstand aan, maar biedt geen vloerbescherming tegen vallende dartpijlen na een bouncer. Daar heb je een dartmat voor nodig. ✅ Dartmatten Een dartmat is onmisbaar voor de dartspelers die regelmatig traint of een potje dart. Wanneer je een dartmat onder het dartbord hebt liggen, voorkom je in de meeste gevallen dat de shafts of de punten van de dartpijlen breken wanneer deze op de grond vallen na een bouncer. Daarnaast bevatten veel dartmatten een kunststof, houten of metalen oche. Daar kan je je voet tegen plaatsen waardoor je automatisch op de juiste afstand tot het bord staat.

✅ Online een Bulls Throw Line Sticker kopen

Bij Dartshop Leiden kunt u niet alleen online producten kopen, maar ook in onze 150m2 fysieke winkel, welke volgens vele klanten de mooiste is van heel Nederland. Vele Dartshop welke alleen actief zijn op internet zijn gericht om vanaf de bureaustoel massa verkoop te creeren. De webshops zijn vaak niet op de hoogte van de kwaliteit en raden bijvoorbeeld Scoreborden aan waarbij u uw Scores moet bijhouden met schoolkrijt. Dit advies is anno 1920 en gericht om de oude voorraad alsnog te verkopen. Bij ons kunt u alleen de beste adviezen krijgen, aangezien er circa 60 jaar Dartervaring rond loopt.

✅ Heeft u nog vragen over deze Bulls Throw Line Sticker?

Wij doen ons best om alles zo goed mogelijk te omschrijven voor onze klanten, dat is onze kracht vergeleken met onze concurrenten.
Is er iets niet duidelijk voor u, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
Onze service hierin is dat we binnen 24 uur uw vraag beantwoord hebben, maar heel vaak veel sneller.
Hiermee onderscheiden wij ons met andere webshops, probeert u het maar eens uit en laat u verbazen over de snelheid.

✅ Contact:

Dartshop Leiden
Mary Beystraat 1
2324 DK Leiden
071-8897586
info@dartshopleiden.nl ⭐ Voor tips & tricks om het berekenen van jouw scores te helpen verbeteren, klik je hier!
⭐ Jouw spel verbeteren en een professionele sfeer creeren? Hier kun je alle informatie vinden!
⭐ Alle informatie rondom de spelregels van Darten vind je hier!Webwinkel: Dartshopleiden
 
Prijs: € 5.95
 

©2024 Kleine prijzen - groot aanbod - Dartswereld.nl | Privacy statement