Bulls


Omschrijving:

✅ Bulls Flex scorebord SET 60×30 cm

Fabrikant: Bulls
Materiaal: Kunststof
Afmetingen: 60 x 30 cm
Kleur: Wit
Inclusief: Scorebord, wisser en marker

✅ Product omschrijving

De Bulls Flex scorebord SET 60×30 cm is een complete set om direct en gemakkelijk scores bij te houden. Deze set bestaat uit een scorebord, een wisser en een marker. Ideaal voor in huis en het dartcafe! Het scorebord is licht van gewicht en gemakkelijk op te hangen door middel van een schroef en/of spijker. Ook is deze makkelijk te plakken op bijvoorbeeld een deur. Het scorebord is uiterst geschikt voor whiteboard markers. De afmetingen van dit scorebord zijn 60 x 30 cm. Deze set is leverbaar in verschillende afmetingen.

✅ Dartscorebord

Elke Darter heeft een scorebord nodig. Wat is er een nodig om een potje Darten te winnen? Natuurlijk, u moet betere scores hebben dan de ander! Dit kan wel worden bijgehouden op een verfrommeld stukje papier… Maar de gegooide scores worden er niet duidelijker op, wat de hele ervaring simpelweg minder plezierig maakt. De oplossing: maak gebruik van een officieel Dart Scorebord!

✅ Verschillende soorten Dartscoreborden

Er zijn veel verschillende Dartscoreborden beschikbaar. Zo kunt u kiezen voor een digitaal scorebord, of een whiteboard met whiteboard marker. Natuurlijk ziet een digitaal scorebord er een stuk professioneler uit en tegenwoordig zijn deze ook enorm gebruiksvriendelijk. Maar ook voor de hobbyist is er het wat simpelere whiteboard scorebord beschikbaar. Zelfs dit whiteboard Dart Scorebord ziet er al honderd keer professioneler uit dan een zielig, verfrommeld papiertje. En zeg nu zelf, hoe leuk is het niet om een echt scorebord te gebruiken?!

✅ Scorebord Marker en Wisser

Deze scorebord set wordt geleverd inclusief marker en wisser. Markers en wissers zijn uiteraard nodig om uw scores op te kunnen schrijven en uiteindelijk weer uit te vegen.

✅ Heeft u nog vragen?

Wij doen ons best om alles zo goed mogelijk te omschrijven voor onze klanten, dat is onze kracht vergeleken met onze concurrenten. Is er onverhoopt toch iets niet duidelijk voor u? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze service hierin is dat wij binnen 24 uur uw vraag beantwoord hebben, maar heel vaak al veel sneller! Hiermee onderscheiden wij ons met andere webshops. Probeert u het maar eens uit en laat u verbazen over de snelheid.

✅ Contact

Dartshop Leiden
Mary Beystraat 1
2324 DK Leiden
071-8897586
info@dartshopleiden.nl ⭐ Jouw spel verbeteren en een professionele sfeer creeren? Lees het hier!
⭐ Tips & tricks om het berekenen van jouw scores te helpen verbeteren? Klik dan hier!
⭐ Klik hier voor alle informatie over de Spelregels, afstand en hoogte van het dartbord!Webwinkel: Dartshopleiden
 
Prijs: € 20.95
 

©2024 Kleine prijzen - groot aanbod - Dartswereld.nl | Privacy statement