Bulls


Omschrijving:

✅ Bier Menu Kabinet Black

Dit prachtige Bier Menu Kabinet Black, bedrukt met een grappige bierenkaart, is de perfecte toevoeging aan je dart ruimte! Schep de ideale sfeer voor een potje darten en laat je tegenstanders zien hoe het moet, in stijl! Het kabinet wordt geleverd met twee scoreborden, een marker en een wisser. Onder de scoreborden zijn twee handige planken gemonteerd om spullen op te zetten, misschien wel je setje dartpijlen? Niet geheel onbelangrijk; hoe moet je het kabinet ophangen? Geen paniek, daar heeft Bull's aan gedacht! Meegeleverd wordt namelijk een bracket-systeem. Hiermee kun je gemakkelijk het kabinet aan de muur monteren. Wel zo handig!

✅ Specificaties:

Afmeting: 50 x 54,5 x 8,5cm (BxHxD)
Fabrikant: Bull's
Dartbord: dit kabinet wordt niet geleverd met een dartbord! Let op: *niet geschikt voor buitengebruik!

✅ Handige tips voor het gebruik van de scoreborden aan de binnenkant van de deuren:We raden aan om de Pentel Maxiflo Marker te gebruiken. Na gebruik van het scorebord dien je het schoon te maken. Om hitte op het scorebord te voorkomen, gebruik je Led-verlichting in plaats van warmte genererende lichten.

✅ Online een Dart kabinet kopen

Bij Dartshop Leiden kunt u niet alleen online producten kopen, maar ook in onze 150m2 fysieke winkel, welke volgens vele klanten de mooiste is van heel Nederland. Vele Dartshop welke alleen actief zijn op internet zijn gericht om vanaf de bureaustoel massa verkoop te creeren. De webshops zijn vaak niet op de hoogte van de kwaliteit en raden bijvoorbeeld Scoreborden aan waarbij u uw Scores moet bijhouden met schoolkrijt. Dit advies is anno 1920 en gericht om de oude voorraad alsnog te verkopen. Bij ons kunt u alleen de beste adviezen krijgen, aangezien er circa 60 jaar Dartervaring rond loopt.

✅ Heeft u nog vragen over dit product?

Wij doen ons best om alles zo goed mogelijk te omschrijven voor onze klanten, dat is onze kracht vergeleken met onze concurrenten.
Is er iets niet duidelijk voor u, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
Onze service hierin is dat we binnen 24 uur uw vraag beantwoord hebben, maar heel vaak veel sneller.
Hiermee onderscheiden wij ons met andere webshops, probeert u het maar eens uit en laat u verbazen over de snelheid.

✅ Contact:

Dartshop Leiden
Mary Beystraat 1
2324 DK Leiden
071-8897586
info@dartshopleiden.nl ⭐ Alle informatie rondom de spelregels van Darten vind je hier!
⭐ Nog op zoek naar een goed dartbord? Hier kun je de gehele Blade 6-serie vinden!
⭐ Voor tips & tricks om het berekenen van jouw scores te helpen verbeteren, klik je hier!Webwinkel: Dartshopleiden
 
Prijs: € 85.90
 

©2024 Kleine prijzen - groot aanbod - Dartswereld.nl | Privacy statement