Designa


Omschrijving:

✅ Designa EVA Dartbord Surround Grijs

Fabrikant: Designa
Materiaal: Schuim
Exclusief: Dartbord Deze Designa EVA Dartbord Surround is een ideale, lichtgewichte surround voor om je dartbord. Op deze manier kun je tegen een zeer scherpe prijs je muur en je pijlen beschermen tegen eventuele missers.

✅ Surround ring bevestigen

De surround bestaat uit vier stukken, welke u als een puzzel makkelijk in elkaar kunt schuiven. U plaatst de surround over het dartbord heen en de surround beschermd uw muur. Deze ring past om elk normaal (sisal) dartbord. Echter kan er per merk een fractie verschil in de afmetingen zitten, maar passen doet het altijd. Deze surround kan gemakkelijk weer uit elkaar gehaald worden, waardoor het makkelijk is om deze overal naartoe mee te nemen.

✅ Bedrukken

Het personaliseren van dartartikelen behoort bij Dartshop Leiden uiteraard ook tot de mogelijkheden! Klik hier voor meer informatie. Altijd leuk voor jezelf, maar ook leuk voor bedrijven om bijvoorbeeld als geschenk/bedankje weg te geven aan klanten.
✅ Heeft u nog vragen?
Wij doen ons best om alles zo goed mogelijk te omschrijven voor onze klanten, dat is onze kracht vergeleken met onze concurrenten. Is er onverhoopt toch iets niet duidelijk voor u? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze service hierin is dat wij binnen 24 uur uw vraag beantwoord hebben, maar heel vaak al veel sneller! Hiermee onderscheiden wij ons met andere webshops. Probeert u het maar eens uit en laat u verbazen over de snelheid.
✅ Contact
Dartshop Leiden
Mary Beystraat 1
2324 DK Leiden
071-8897586
info@dartshopleiden.nlNog op zoek naar een dartbord? Lees hier alle informatie over de dartborden uit de Blade 6-serie
Dart Flight kopen? Hier vind je alle soorten dart flights die jij nodig hebt!
Wilt u informatie over Spelregels, hoogte dartbord, afstand dartbord en meer? Klik dan hierWebwinkel: Dartshopleiden
 
Prijs: € 32.95
 

©2024 Kleine prijzen - groot aanbod - Dartswereld.nl | Privacy statement