Lena


Omschrijving:

✅ Lena Wooden Wall Protector

De Lena Wooden Wall Protector is een prachtige Dart meubel en is handgemaakt van Steigerhout. Dit product heeft een mooie uitstraling, maar is ook nog eens praktisch. Naast het beschermen tegen gaatjes in de muur, biedt dit Achterbord ook nog de mogelijkheid om (dart)artikelen op de plank onder jouw dartbord neer te leggen. Zo houd je alle nodige dartspullen overzichtelijk op zijn plek, in de buurt van jouw spel! Dit product heeft genoeg ruimte om te combineren met een Dartbordverlichting (ook XL-versies) of een Dartbord Surround. Ben jij op zoek naar een nette uitstraling rondom jouw dartbord? Dan is de Lena Wooden Wall Protector perfect voor jou!

✅ Specificaties

Fabrikant: Lena
Afmeting: 96,5 x 86,0 x 16,0 cm
Materiaal: Steigerhout
Inclusief: Bevestigingsmateriaal (2 haken en 2 ogen)
Exclusief: Dartbord en dartbord ophangsysteem, Dartbordverlichting en Dartaccessoires *Let op: dit product wordt geleverd exclusief het dartmateriaal op de afbeelding

✅ Dit product bevestigen

Het is gemakkelijk om dit product op te hangen aan jouw muur, door middel van haken en ogen. De ogen zijn alvast voor je in de Wall Protector gemonteerd. Het enige wat je nog hoeft te doen is de gaatjes voor te boren met een plug en de bijgeleverde haken in je muur te draaien. 

✅ Heeft u nog vragen?

Wij doen ons best om alles zo goed mogelijk te omschrijven voor onze klanten, dat is onze kracht vergeleken met onze concurrenten. Is er iets niet duidelijk voor u, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze service hierin is dat we binnen 24 uur uw vraag beantwoord hebben, maar heel vaak veel sneller. Hiermee onderscheiden wij ons met andere webshops, probeert u het maar eens uit en laat u verbazen over de snelheid.

✅ Contact:

Dartshop Leiden
Mary Beystraat 1
2324 DK Leiden
071-8897586
info@dartshopleiden.nlAlle informatie rondom de spelregels van Darten vind je hier!
⭐ Voor tips & tricks om het berekenen van jouw scores te helpen verbeteren, klik je hier!
⭐ Jouw spel verbeteren en een professionele sfeer creeren? Hier kun je alle informatie vinden!Webwinkel: Dartshopleiden
 
Prijs: € 64.95
 

©2024 Kleine prijzen - groot aanbod - Dartswereld.nl | Privacy statement