Lena


Omschrijving:

✅ Lena Dartbordverlichting Basic Zwart + Lena Wooden Wall Protector

Al in het bezit van een dartbord, maar toch een wat nettere uitstraling rondom je bord gewenst? Dan is de Lena Dartbordverlichting Basic Zwart + Lena Wooden Wall Protector het VoordeelPakket voor jou! De Lena Wooden Wall Protector zorgt voor bescherming tegen gaatjes in je muur, maar dankzij de houten plank onder je dartbord biedt het ook een overzichtelijke en nette omgeving rondom je spel. Met de Lena Dartbordverlichting is jouw dartbord schaduwvrij, zodat jij je gegooide scores altijd perfect kunt bekijken. Wel zo handig! :) 

✅ Specificaties

Fabrikant: Lena
Afmeting: 96,5 x 86,0 x 16,0 cm
Inclusief: Dartbordverlichting met bijbehorende adapter en Wooden Wall Protector met bevestigingsmateriaal (2 haken en 2 ogen)
Exclusief: Dartbord en dartaccessoires (enkel op de afbeelding)
100% Handgemaakt! *Let op: bij dit VoordeelPakket zijn geen dartbord en dartaccessoires inbegrepen, op de afbeelding zijn deze enkel zichtbaar als voorbeeld.

✅ Dartbord Verlichting

Bij Dartshop Leiden hebben wij de perfecte dartbord verlichting uitgekozen voor onze klanten. Inmiddels zijn er vele soorten verlichtingen actief op de markt, maar wij hebben het complete systeem voor u. Dartshop Leiden is de eerste dartwinkel in Nederland geweest die de dartverlichtingen geintroduceerd heeft (zowel online als in onze fysieke winkel). Dit heeft er toe geleid dat er meerdere modellen - merken op de markt zijn. Inmiddels is Dartshop Leiden de Marktleider! Met deze LENA Dartboard Lighting Basic heeft u nooit meer last van schaduw op het dartbord!
Onze Dartbord verlichting is een combinatie van surround en verlichting van hoogwaardig materiaal, dit allemaal in 1. Deze dartbord Led verlichting beschikt over 120 Led lampen. Dit systeem past om elk dartbord. ⭐⭐⭐⭐⭐ Best geteste Dartbordverlichting in 2022 ⭐⭐⭐⭐⭐

✅ Lena Wooden Wall Protector

De Lena Wooden Wall Protector is een prachtige Dart meubel en is handgemaakt van Steigerhout. Dit product heeft een mooie uitstraling, maar is ook nog eens praktisch. Naast het beschermen tegen gaatjes in de muur, biedt dit Achterbord ook nog de mogelijkheid om (dart)artikelen op de plank onder jouw dartbord neer te leggen. Zo houd je alle nodige dartspullen overzichtelijk op zijn plek, in de buurt van jouw spel! Dit product heeft genoeg ruimte om te combineren met een Dartbordverlichting (ook XL-versies) of een Dartbord Surround. Ben jij op zoek naar een nette uitstraling rondom jouw dartbord? Dan is deze Voordeelset inclusief Lena Wooden Wall Protector perfect voor jou!

✅ Dit product bevestigen

Het is gemakkelijk om deze VoordeelSet op te hangen aan jouw muur, door middel van de bijgeleverde haken en ogen. De ogen zijn alvast voor je in de Wall Protector gemonteerd. Om de Wall Protector aan je muur te hangen dien je gaatjes voor te boren met een plug en de bijgeleverde haken in je muur te draaien. Zodra jij jouw dartbord op de Wall Protector hebt gemonteerd, schuif je de dartbordverlichting gemakkelijk over het dartbord heen en het systeem blijft direct goed hangen.

✅ Heeft u nog vragen?

Wij doen ons best om alles zo goed mogelijk te omschrijven voor onze klanten, dat is onze kracht vergeleken met onze concurrenten. Is er iets niet duidelijk voor u, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze service hierin is dat we binnen 24 uur uw vraag beantwoord hebben, maar heel vaak veel sneller. Hiermee onderscheiden wij ons met andere webshops, probeert u het maar eens uit en laat u verbazen over de snelheid.

✅ Contact:

Dartshop Leiden
Mary Beystraat 1
2324 DK Leiden
071-8897586
info@dartshopleiden.nlAlle informatie rondom de spelregels van Darten vind je hier!
⭐ Voor tips & tricks om het berekenen van jouw scores te helpen verbeteren, klik je hier!
Lena Dartbordverlichting ophangen? De Gebruiksaanwijzing vind je hier!Webwinkel: Dartshopleiden
 
Prijs: € 109.95
 

©2024 Kleine prijzen - groot aanbod - Dartswereld.nl | Privacy statement