Lena


Omschrijving:

✅ Winmau Blade 6 Triple Core + Lena Wooden Wall Protector

De Winmau Blade 6 Triple Core Dartbord + Lena Wooden Wall Protector is een perfecte combinatie om direct te kunnen starten met darten. Dit VoordeelPakket bevat het Winmau Blade 6 Triple Core Dartbord en de Lena Wooden Wall Protector, om jouw muur van bescherming te voorzien. Uiteraard is deze VoordeelSet verkrijgbaar voor een Voordeelprijsje, zoals je van ons gewend bent! :)

✅ Specificaties

Fabrikant: Lena
Afmeting: 96,5 x 86,0 x 16,0 cm
Inclusief: Winmau Blade 6 Triple Core Dartbord met ophangsysteem, Wooden Wall Protector met bevestigingsmateriaal (2 haken en 2 ogen)

✅ Winmau Blade 6 Triple Core Dartbord

Dit dartbord maakt gebruik van een nieuw gepatenteerd systeem met naadloze speeloppervlakken. Het dartbord is voorzien van drie lagen sisal. De buitenste naadloze laag bestaat uit hoogwaardig sisal waardoor het dartbord een maximale dichtheid heeft. De zachtere midden laag zorgt ervoor dat de darts makkelijk in het bord terecht komen terwijl de binnenste hardere carbon laag ervoor zorgt dat de darts goed worden opgevangen waardoor de sisal beter en sneller herstelt. Dit vernieuwde dartbord wordt gemaakt van hoogwaardig Oost-Afrikaans sisal en is voorzien van een verbeterde spider op het dartbord. Deze 'Density-Control' bedrading zorgt voor een betere dichtheid van het sisal waardoor de darts beter in de scorevlakken zoals de double en triple blijven zitten. Dit resulteert vanzelf in hogere scores!

✅ Lena Wooden Wall Protector

De Lena Wooden Wall Protector is een prachtige Dart meubel en is handgemaakt van Steigerhout. Dit product heeft een mooie uitstraling, maar is ook nog eens praktisch. Naast het beschermen tegen gaatjes in de muur, biedt dit Achterbord ook nog de mogelijkheid om (dart)artikelen op de plank onder jouw dartbord neer te leggen. Zo houd je alle nodige dartspullen overzichtelijk op zijn plek, in de buurt van jouw spel! Dit product heeft genoeg ruimte om te combineren met een Dartbordverlichting (ook XL-versies) of een Dartbord Surround. Ben jij op zoek naar een nette uitstraling rondom jouw dartbord? Dan is deze Voordeelset inclusief Lena Wooden Wall Protector perfect voor jou!

✅ Dit product bevestigen

Het is gemakkelijk om deze VoordeelSet op te hangen aan jouw muur, door middel van de bijgeleverde haken, ogen en het ophangsysteem van het Blade 6 dartboard. De ogen zijn alvast voor je in de Wall Protector gemonteerd. Om de Wall Protector aan je muur te hangen dien je gaatjes voor te boren met een plug en de bijgeleverde haken in je muur te draaien. Om het dartbord op de Wall Protector te monteren, maak je gebruik van het ophangsysteem welke is meegeleverd bij het bord.

✅ Heeft u nog vragen?

Wij doen ons best om alles zo goed mogelijk te omschrijven voor onze klanten, dat is onze kracht vergeleken met onze concurrenten. Is er iets niet duidelijk voor u, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze service hierin is dat we binnen 24 uur uw vraag beantwoord hebben, maar heel vaak veel sneller. Hiermee onderscheiden wij ons met andere webshops, probeert u het maar eens uit en laat u verbazen over de snelheid.

✅ Contact:

Dartshop Leiden
Mary Beystraat 1
2324 DK Leiden
071-8897586
info@dartshopleiden.nlAlle informatie rondom de spelregels van Darten vind je hier!
⭐ Voor tips & tricks om het berekenen van jouw scores te helpen verbeteren, klik je hier!Webwinkel: Dartshopleiden
 
Prijs: € 142.95
 

©2024 Kleine prijzen - groot aanbod - Dartswereld.nl | Privacy statement