Lena


Omschrijving:

LENA Dartbord Verlichting Basic XL Grijs

Afmeting: 68 cm breedte x 12 cm diepte
Inclusief: 12 Volt Adapter (110 cm snoerlengte)
Materiaal: Schuim - Stof
Montage: 2 a 3 seconden
Exclusief: Dartbord
100% Handgemaakt Met deze LENA Dartbord Verlichting Basic XL Grijs heeft u nooit meer last van schaduw op het dartbord!
Dit product is een 2 in 1 systeem en past gelijk over uw dartbord heen en beschermt ook nog eens de muur. Deze dartbord Led verlichting beschikt over 120 Led lampen.

Dartbord Verlichting

De Lena Dartverlichting Basic XL is de grotere versie van de Lena Dartverlichting Basic. De XL-versie zorgt voor minder tunnelvisie bij de spelers. Ook zorgt deze dartbordverlichting ervoor dat de schrijver de scores vanaf de zijkant nog beter kan zien, aangezien de beschermrand wat breder is rondom het dartbord. Uiteraard zorgt deze versie ook voor meer bescherming rondom het dartbord, omdat het product wat groter is. Bij Dartshop Leiden hebben wij de perfecte dartbord verlichting uitgekozen voor onze klanten. Inmiddels zijn er vele soorten verlichtingen actief op de markt, maar wij hebben het complete systeem voor u. Dartshop Leiden is de eerste dartwinkel in Nederland geweest die de dartverlichtingen geintroduceerd heeft (zowel online als in onze fysieke winkel). Dit heeft er toe geleid dat er meerdere modellen - merken op de markt zijn. Jarenlang is Dartshop Leiden de Marktleider en in 2022 is ons product uitgeroepen tot beste dartbord verlichting! Onze Lena Dartbordverlichtingen kenmerken zich door de goedkope prijs! Het grote verschil met al onze andere producten is dat dit product alleen gestoffeerd is aan de voorkant met de gewenste kleur. In onze ogen nog mooier dan de rest en dat voor een voordelige prijs.

Product Bevestigen

Dit systeem is gemakkelijk te installeren en past om elk dartbord. Onze Dartbord verlichting is een combinatie van surround en verlichting van hoogwaardig materiaal, dit allemaal in 1. De surround geeft bescherming voor de pijlen en uw muur en biedt tevens schaduwvrij licht op het dartbord.

Dart Relatiegeschenk:

Omdat wij alles in eigen hand hebben, kunnen wij als enige in Nederland de verlichtingen bedrukken naar wens. Net wat meer gepersonaliseerd, maar ook prachtig om als cadeau te geven. Veel bedrijven verrassen en bedanken hun klanten met dit product als kerstcadeau. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk hier ons assortiment of neem contact met ons op
Heeft u nog vragen?
Wij doen ons best om alles zo goed mogelijk te omschrijven voor onze klanten, dat is onze kracht vergeleken met onze concurrenten. Is er onverhoopt toch iets niet duidelijk voor u? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze service hierin is dat wij binnen 24 uur uw vraag beantwoord hebben, maar heel vaak al veel sneller! Hiermee onderscheiden wij ons met andere webshops. Probeert u het maar eens uit en laat u verbazen over de snelheid.
Contact
Dartshop Leiden
Mary Beystraat 1
2324 DK Leiden
071-8897586
info@dartshopleiden.nl ⭐ Dartbord Verlichting kopen? Lees hier de Lena Dartbordverlichting Gebruiksaanwijzing!Webwinkel: Dartshopleiden
 
Prijs: € 69.95
 

©2024 Kleine prijzen - groot aanbod - Dartswereld.nl | Privacy statement