Lena


Omschrijving:

✅ Lena Dartkast inclusief Staanders en Scorebord

Afmetingen: 2x 63,5 breed x 115 hoog x 15 diep (CM)
Totaal Afmeting: 63,5 cm breed x 230 cm hoog x 15 cm diep
Levertijd: 5 a 10 werkdagen
Inclusief: Bevestigingsmateriaal + Ophangsysteem Basic + Staanders (2st) + Scorebord + Dartshop Leiden Finish Poster
Materiaal: Interieur Multiplex + MDF De mooi afgewerkte Lena Dartkast inclusief Staanders en Scorebord. De staanders geven de dartkast stabiliteit, waardoor de kast niet aan de muur gemonteerd hoeft te worden en overal kan worden neergezet. Het bijgeleverde scorebord is ideaal om alle scores op te schrijven. Ben jij gek op darten, maar wil jij jouw dartbord na afloop zo gemakkelijk mogelijk opbergen in een mooi afgewerkte kast? Dan is de Lena Dartkast inclusief Staanders en Storebord echt iets voor jou!

✅ Gebruik

Deze dartkast heeft van zichzelf al de juiste afmetingen, zodat jij binnen een paar tellen kunt beginnen met een potje darten. En ben je even uitgedart? Dan kan de klep weer gemakkelijk ingeklapt en vastgezet worden met simpele haakjes. Deze Lena Dartkast kan uiteraard ook aangeschaft worden voor gebruik tijdens darttoernooien.

✅ Verzending

Wij verzenden de dartkast met PostNL en dienen het product aan te passen naar de verplichte afmetingen van deze vervoerder. Om deze reden wordt de dartkast in tweeen gedeeld en hierna in een verzenddoos ingepakt. Bij ontvangst kan de dartkast gemakkelijk in elkaar worden gezet met de meegeleverde bevestigingsbouten.

✅ Dartbaan Verhuur

Het huren van dartbanen behoort bij Dartshop Leiden uiteraard ook tot de mogelijkheden! Klik hier voor meer informatie voor het eerstvolgend darttoernooi, of daag jouw collega's uit op het komend bedrijfsfeest!
✅ Heeft u nog vragen?
Wij doen ons best om alles zo goed mogelijk te omschrijven voor onze klanten, dat is onze kracht vergeleken met onze concurrenten. Is er onverhoopt toch iets niet duidelijk voor u? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze service hierin is dat wij binnen 24 uur uw vraag beantwoord hebben, maar heel vaak al veel sneller! Hiermee onderscheiden wij ons met andere webshops. Probeert u het maar eens uit en laat u verbazen over de snelheid.
✅ Contact
Dartshop Leiden
Mary Beystraat 1
2324 DK Leiden
071-8897586
info@dartshopleiden.nl ⭐ Dart Flights kopen? Hier vind je alle soorten dart flights die jij nodig hebt!
⭐ Voor tips & tricks om het berekenen van jouw scores te helpen verbeteren, klik je hier!
⭐ Hoe is Darten eigenlijk ontstaan? Lees alle informatie hier!  Webwinkel: Dartshopleiden
 
Prijs: € 249.95
 

©2024 Kleine prijzen - groot aanbod - Dartswereld.nl | Privacy statement