Lena


Omschrijving:

Lena Professional Dartbord + Dartmat 60*300 incl Oche + Dartbordverlichting Deluxe Rood - Zwart ⭐⭐⭐⭐⭐

De Lena Professional Dartbord + Dartmat 60*300 incl Oche + Dartbordverlichting Deluxe Rood - Zwart zijn nu verkrijgbaar in een mooi Dartbaan VoordeelPakket. Dit pakket bestaat uit een complete dartbaan en biedt de mogelijkheid om direct te kunnen starten met darten! Het Pakket bevat: ✅ Dartbord ✅ Dartmat ✅ Lena Dartbord verlichting ✅ Inclusief Ophangsysteem ✅ Adapter (1,1 m1 snoerlengte)

Lena Professional Dartbord:

Op zoek naar een kwalitatief goed bord? Dan is het Lena Professional Dartbord een hele goede keuze! Het Lena Professional Dartbord is gemaakt van zeer hoogwaardig sisal en is voorzien van Ultra Thin Wiring. Deze bedrading maakt de kans op bouncers zeer klein. Dit dartbord is vergelijkbaar met de Winmau Blade 6, maar is een stuk goedkoper en is zonder merknaam.

Lena Heavy Duty Rubberen Dartmat:

Deze dartmat zorgt ervoor dat uw vloer en dartpijlen bescherming krijgen tijdens het darten. Als u even klaar bent met het darten, kunt u de mat gemakkelijk weer weghalen. Zo houdt u uw vloer vrij wanneer er niet gedart wordt. Dit is de goedkoopste dartmat in dit formaat in heel de wereld, geleverd door ons eigen huismerk Lena. Dankzij de Oche, welke is gemonteerd op deze dartmat, heeft u altijd de juiste afstand om te darten. Ter info: Web only winkels beweren dat een rubberen dartmat reukloos is, maar dit is helaas niet waar. Omdat web-only winkels alleen maar geinteresseerd zijn in massa verkoop en niet in het juist informeren van klanten, beweren zij alleen de theoretische kant van het verhaal. Een rubberen dartmat is nooit reukloos en beschermt de vloer niet voor 100%. Wel gaat de geur na verloop van tijd weg.
NB: een steeltip dartpijl die recht naar beneden valt kan echter door de mat heen gaan, houdt hier rekening mee.

Lena Dartbord Verlichting:

Bij Dartshop Leiden hebben wij de perfecte dartbord verlichting uitgekozen voor onze klanten. Inmiddels zijn er vele soorten verlichtingen actief op de markt, maar wij hebben het complete systeem voor u. Dartshop Leiden is de eerste dartwinkel in Nederland geweest die de dartverlichtingen geintroduceerd heeft (zowel online als in onze fysieke winkel). Dit heeft er toe geleid dat er meerdere modellen - merken op de markt zijn. Inmiddels is Dartshop Leiden de Marktleider! Dit systeem is gemakkelijk te installeren en past rondom elk dartbord. Onze Dartbord verlichting is een combinatie van surround en verlichting van hoogwaardig materiaal, dit allemaal in 1. De surround geeft bescherming voor de pijlen en uw muur en biedt tevens schaduwvrij licht op het dartbord.  ⭐⭐⭐⭐⭐ Best geteste Dartbordverlichting in 2022 ⭐⭐⭐⭐⭐
Dart Relatiegeschenk:
Omdat wij alles in eigen hand hebben, kunnen wij als enige in Nederland de verlichtingen bedrukken naar wens. Net wat meer gepersonaliseerd, maar ook prachtig om als kado te geven. Veel bedrijven verrassen en bedanken hun klanten met dit product als kerstkado. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk dan eens ons assortiment of neem contact met ons op
Heeft u nog vragen over dit Dartbaan Voordeelpakket?
Wij doen ons best om alles zo goed mogelijk te omschrijven voor onze klanten, dat is onze kracht vergeleken met onze concurrenten. Is er onverhoopt toch iets niet duidelijk voor u? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze service hierin is dat wij binnen 24 uur uw vraag beantwoord hebben, maar heel vaak al veel sneller! Hiermee onderscheiden wij ons met andere webshops. Probeert u het maar eens uit en laat u verbazen over de snelheid.
Contact:
Dartshop Leiden
Mary Beystraat 1
2324 DK Leiden
071-8897586
info@dartshopleiden.nlWebwinkel: Dartshopleiden
 
Prijs: € 139.95
 

©2024 Kleine prijzen - groot aanbod - Dartswereld.nl | Privacy statement