Lena


Omschrijving:

✅ LENA Dartbord Verlichting Basic Plain

Afmeting: 60 cm breedte x 12 cm diepte
Inclusief: 12 Volt Adapter (110 cm snoerlengte)
Materiaal: Schuim
Montage: 2 a 3 seconden
Exclusief: Dartbord
100% Handgemaakt ⭐⭐⭐⭐⭐ Best geteste Dartbordverlichting in 2022 ⭐⭐⭐⭐⭐ Met deze LENA Dartbord Verlichting Basic Plain heeft u nooit meer last van schaduw op het dartbord!
Dit product is een 2 in 1 systeem en past gelijk over uw dartbord heen en beschermt ook nog eens de muur. Deze dartbord Led verlichting beschikt over 120 Led lampen.

✅ Dartbord Verlichting

Bij Dartshop Leiden hebben wij de perfecte dartbord verlichting uitgekozen voor onze klanten. Inmiddels zijn er vele soorten verlichtingen actief op de markt, maar wij hebben het complete systeem voor u. Dartshop Leiden is de eerste dartwinkel in Nederland geweest die de dartverlichtingen geintroduceerd heeft (zowel online als in onze fysieke winkel). Dit heeft er toe geleid dat er meerdere modellen - merken op de markt zijn. Inmiddels is Dartshop Leiden de Marktleider! Onze Lena Dartverlichting Basic Plain kenmerkt zicht door de goedkope prijs. Het grote verschil met al onze andere producten is dat dit product niet bekleed is, maar van zichzelf al een strak uiterlijk heeft. En dat voor een voordelige prijs!

✅ Product Bevestigen

Dit systeem is gemakkelijk te installeren en past om elk dartbord. Onze Dartbord verlichting is een combinatie van surround en verlichting van hoogwaardig materiaal, dit allemaal in 1. De surround geeft bescherming voor de pijlen en uw muur en biedt tevens schaduwvrij licht op het dartbord.

✅ Dart Relatiegeschenk:

Omdat wij alles in eigen hand hebben, kunnen wij als enige in Nederland de verlichtingen bedrukken naar wens. Net wat meer gepersonaliseerd, maar ook prachtig om als kado te geven. Veel bedrijven verrassen en bedanken hun klanten met dit product als kerstkado. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk hier dan eens ons assortiment of neem contact met ons op
✅ Heeft u nog vragen?
Wij doen ons best om alles zo goed mogelijk te omschrijven voor onze klanten, dat is onze kracht vergeleken met onze concurrenten. Is er onverhoopt toch iets niet duidelijk voor u? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze service hierin is dat wij binnen 24 uur uw vraag beantwoord hebben, maar heel vaak al veel sneller! Hiermee onderscheiden wij ons met andere webshops. Probeert u het maar eens uit en laat u verbazen over de snelheid.
✅ Contact
Dartshop Leiden
Mary Beystraat 1
2324 DK Leiden
071-8897586
info@dartshopleiden.nl ⭐ Dartbord Verlichting kopen? Lees hier de Lena Dartbordverlichting Gebruiksaanwijzing!
⭐ Benieuwd naar de verschillende modellen Dartbord Verlichtingen van Lena? Klik dan hier!Webwinkel: Dartshopleiden
 
Prijs: € 49.95
 

©2024 Kleine prijzen - groot aanbod - Dartswereld.nl | Privacy statement