Mission


Omschrijving:

✅ Mission Stalen Oche

De Mission Stalen Oche is een strak witte, duurzame en verhoogde stalen oche die spelers elke keer een consistente voetplaatsing biedt. De oche wordt aan de vloer bevestigd via pinnen die goed passen in de meegeleverde fittingen. Hierdoor kun je deze in slechts enkele seconden plaatsen en verwijderen. De twee meegeleverde fittingen moeten in twee gaten in een vloeroppervlak te vallen. De hardmetalen pinnen van de stalen oche zelf passen vervolgens precies in deze fittingen. De officiele afstand van de oche tot de voorkant van het dartbord bedraagt overigens 2,37 meter. Een Mission Stalen Oche geeft de juiste afstand aan, maar biedt geen vloerbescherming tegen vallende dartpijlen na een bouncer. Daar heb je een dartmat voor nodig.

✅ Dartmatten

Een dartmat is onmisbaar voor de dartspeler die regelmatig traint of een potje dart. Wanneer je een dartmat onder het dartbord hebt liggen, voorkom je in de meeste gevallen dat de shafts of de punten van de dartpijlen breken wanneer deze op de grond vallen na een bouncer. Daarnaast bevatten veel dartmatten een kunststof, houten of metalen oche. Daar kan je je voet tegen plaatsen waardoor je automatisch op de juiste afstand tot het bord staat.

✅ Herkomst van de term 'oche'

Toen het darten voor het eerst werd gestandaardiseerd in de jaren '20, was het woord dat in de toernooiregels werd gebruikt eigenlijk 'hockey'. Dit woord werd vanaf het einde van de jaren twintig door News of the World gebruikt voor hun individuele dartwedstrijden. Het woord 'hockey' werd eerder gebruikt om 'een lijn van waaruit je gooit' te betekenen in het spel van tante Sally, een kegel-achtig spel dat voornamelijk in Gloucestershire en delen van de zuidelijke provincies wordt gespeeld. Of het oorspronkelijke woord 'oche' was of niet en verkeerd werd verstaan en in 'hockey' werd veranderd, is pure speculatie.

✅ Heeft u nog vragen over dit product?

Wij doen ons best om alles zo goed mogelijk te omschrijven voor onze klanten, dat is onze kracht vergeleken met onze concurrenten.
Is er iets niet duidelijk voor u, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
Onze service hierin is dat we binnen 24 uur uw vraag beantwoord hebben, maar heel vaak veel sneller.
Hiermee onderscheiden wij ons met andere webshops, probeert u het maar eens uit en laat u verbazen over de snelheid.

✅ Contact:

Dartshop Leiden
Mary Beystraat 1
2324 DK Leiden
071-8897586
info@dartshopleiden.nl ⭐ Alle informatie rondom de spelregels van Darten vind je hier!
⭐ Benieuwd naar meer informatie over bekende darters? Je vind het hier!
⭐ Voor tips & tricks om het berekenen van jouw scores te helpen verbeteren, klik je hier!Webwinkel: Dartshopleiden
 
Prijs: € 24.95
 

©2024 Kleine prijzen - groot aanbod - Dartswereld.nl | Privacy statement