Mission


Omschrijving:

✅ Mission Torus 100 Dartboard Led Lightning

De Mission Torus 100 Dartboard Led Lightning is een opvouwbaar lichtstysteem gemaakt van lichtgewicht aluminium. Het Torus 100 Led Systeem wordt via het unieke Spring Clip System op het dartbord bevestigd. De Torus 100 LED dartbordverlichting van Mission is voorzien van heldere witte leds. De verlichting valt in een hoek van 25 graden op het dartbord waardoor je tijdens het darten niet verblind wordt door het felle licht.
De Torus 100 is speciaal ontworpen voor het 'reizen' je kunt de Torus 100 makkelijk overal mee naar toe nemen. De Torus 100 is zowel te gebruiken met als zonder surround.
Door het unieke design is de kans op defecte led strips na een bouncer sterk verminderd! Voordelen:

Heldere witte verlichting! Geen schaduwen! Opvouwbaar en makkelijk mee te nemen! Meer overzicht tijdens het gooien, minder tunnelvisie! Past op alle dartborden! Geschikt voor cabinetten! De Mission Torus 100 Dartboard LedLightning wordt geleverd met een 12V UK & EU-adapter. Let op: Deze Mission Led Dartbord Verlichting wordt standaard geleverd zonder dartbord en surround, tenzij anders geselecteerd. Naast dit prachtige dartboard verlichting hebben wij ook meerdere soorten dartbord verlichtingen:
Klik hier om ons gehele assortiment te bewonderen

✅ Dartshop Leiden, de dartwinkel van Nederland

Volgens vele klanten hebben wij de mooiste dartwinkel in Nederland. Bij ons kunt u uiteraard terecht voor een mooie set dartpijlen, die u eerst kan proberen. Onze perfecte en ervaren medewerkers adviseren u graag hierin, aangezien een dartpijl erg persoonlijk is. Onze dartwinkel beschikt over 150m2 ruimte, waar we al onze producten tentoon gesteld hebben. Wilt u onze mooie winkel ook bewonderen ? Kom dan snel langs, wij zijn 6 dagen per week open (van maandag tm zaterdag).

✅ Dartwinkel

Online dartproducten kopen wordt steeds populairder, zo ook online dartpijlen en dartaccessoires. Doordat wij een goede combinatie online & fysieke dartwinkel aanbieden aan onze klanten, kunt u altijd terecht bij ons. Hiermee onderscheiden wij ons met de web-only shops die alleen geinteresseerd zijn in massa verkoop en niet in de dartsport! In onze fysieke winkel zijn meerdere medewerkers aanwezig die jarenlange ervaring in de dartsport hebben

✅ Heeft u nog vragen over deze Mission Torus 270 Led Dartbord Verlichting?

Wij doen ons best om alles zo goed mogelijk te omschrijven voor onze klanten, dat is onze kracht vergeleken met onze concurrenten. Is er iets niet duidelijk voor u, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze service hierin is dat we binnen 24 uur uw vraag beantwoord hebben, maar heel vaak veel sneller. Hiermee onderscheiden wij ons met andere webshops, probeert u het maar eens uit en laat u verbazen over de snelheid.

✅ Contact:

Dartshop Leiden
Mary Beystraat 1
2324 DK Leiden
071-8897586
info@dartshopleiden.nl ⭐ Benieuwd naar alle spelregels rondom darten? Hier vind je alle informatie!
⭐ Dart Flights kopen? Hier vind je alle soorten dart flights die jij nodig hebt!Webwinkel: Dartshopleiden
 
Prijs: € 46.95
 

©2024 Kleine prijzen - groot aanbod - Dartswereld.nl | Privacy statement