Mission


Omschrijving:

✅ Mission John O Shea The Joker EVA Dartcase

Deze Mission John O Shea The Joker EVA Dartcase is een handig opbergsysteem voor uw dartpijlen en extra onderdelen. In deze dartmap kunt u twee complete sets dartpijlen veilig opbergen. Ook bezit deze dartmap verschillende vakken, waardoor dart accessoires ook opgeborgen kunnen worden. Dankzij de opbergruimte van deze dartmap heeft u al uw dart artikelen altijd bij de hand.

✅ Verschillende soorten dartmappen

Er zijn ontzettend veel soorten dartmappen. Zo zijn dartmappen verkrijgbaar in allerlei verschillende maten, maar ook de kleurencombinaties zijn erg divers. Zo is er voor iedere darter wel een mooie case beschikbaar!

✅ Specificaties

Fabrikant: Mission
Afmetingen: 22 x 14 cm
Exclusief: Accessoires ✅ Heeft u nog vragen? Wij doen ons best om alles zo goed mogelijk te omschrijven voor onze klanten, dat is onze kracht vergeleken met onze concurrenten. Is er onverhoopt toch iets niet duidelijk voor u? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze service hierin is dat wij binnen 24 uur uw vraag beantwoord hebben, maar heel vaak al veel sneller! Hiermee onderscheiden wij ons met andere webshops. Probeert u het maar eens uit en laat u verbazen over de snelheid. ✅ Contact Dartshop Leiden
Mary Beystraat 1
2324 DK Leiden
071-8897586
info@dartshopleiden.nl ⭐ Jouw spel verbeteren en een professionele sfeer creeren? Lees het hier!
⭐ Nog op zoek naar een goed Dartbord? Hier kun je de gehele Blade 6-serie vinden!
⭐ Klik hier voor alle informatie over de Spelregels, afstand en hoogte van het dartbord!Webwinkel: Dartshopleiden
 
Prijs: € 22.95
 

©2024 Kleine prijzen - groot aanbod - Dartswereld.nl | Privacy statement