Mission


Omschrijving:

✅ Mission John O Shea Dartbord Surround - The Joker

Fabrikant: Mission
Materiaal: Rubber
Afmetingen: 69 cm
Beschermbreedte: 12 cm
Exclusief: Dartbord De Mission John O Shea Dartbord Surround - The Joker zorgt ervoor dat alle afwijkende dartpijlen worden opgevangen wanneer deze naast het bord terecht komen. Met dit artikel zorg je er dus voor dat de muren onbeschadigd blijven. De surround is makkelijk om een dartbord te klemmen, hij past om elk normaal (sisal) dartbord. Door de hoge dichtheid van het materiaal gaat deze surround extra lang mee.

✅ Surround ring bevestigen

Een surround ring bevestigen werkt heel simpel, u plaatst hem over het dartbord heen en de ring beschermt uw muur zeer goed. Alle dartbord surrounds passen om een normaal (sisal) dartbord. Echter kan er per merk een fractie verschil in de afmetingen zitten, maar passen doet het altijd.

✅ Heeft u nog vragen?

Wij doen ons best om alles zo goed mogelijk te omschrijven voor onze klanten, dat is onze kracht vergeleken met onze concurrenten. Is er onverhoopt toch iets niet duidelijk voor u? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze service hierin is dat wij binnen 24 uur uw vraag beantwoord hebben, maar heel vaak al veel sneller! Hiermee onderscheiden wij ons met andere webshops. Probeert u het maar eens uit en laat u verbazen over de snelheid.

✅ Contact

Dartshop Leiden
Mary Beystraat 1
2324 DK Leiden
071-8897586
info@dartshopleiden.nl ⭐ Bent u nog op zoek naar een dartbord? Lees hier alle informatie over de dartborden uit de Blade 6-serie
⭐ Dart Flight kopen? Hier vind je alle soorten dart flights die jij nodig hebt!
⭐ Wilt u informatie over Spelregels, hoogte dartbord, afstand dartbord en meer? Klik dan hierWebwinkel: Dartshopleiden
 
Prijs: € 54.95
 

©2024 Kleine prijzen - groot aanbod - Dartswereld.nl | Privacy statement