Mission


Omschrijving:

✅ Mission Throw Line Oche Sticker Double Tops

Deze Mission Throw Line Oche Sticker Double Tops heeft een mooi design en helpt je om bij elke worp op dezelfde afstand te staan! De sticker is gemaakt van anti slip rubber en heeft een plakkende rand van 3M aan de onderkant. Hierdoor zal hij uitstekend op gladde vloeroppervlakken plakken.
Throw Line stickers zijn leverbaar in verschillende gave designs. Specificaties Fabrikant: Mission
Materiaal: Anti-slip rubber
Afmetingen: 56 x 9,5 cm
Exclusief: Dartmat

✅ Afstand

De Mission Throw Line Oche Sticker Double Tops geeft de juiste afstand tot het dartbord aan, maar biedt geen vloerbescherming tegen vallende dartpijlen na een bouncer. Daar heb je een dartmat voor nodig.

✅ Dartmatten

Een dartmat is onmisbaar voor de dartspelers die regelmatig traint of een potje dart. Wanneer je een dartmat met deze Mission Throw Line Oche Sticker onder het dartbord hebt liggen, voorkom je in de meeste gevallen dat de shafts of de punten van de dartpijlen breken wanneer deze op de grond vallen na een bouncer.

✅ Soorten Dartmatten

Er zijn verschillende soorten dartmatten leverbaar, in allerlei maten: De Carpet dartmat is mooi en makkelijk te verplaatsen doordat deze lichter in gewicht is. Het bevat meerdere mooie kleurtjes dan de rubberen mat, maar zijn vaak zonder oche. De dartmatten zijn gemaakt om de vloer en de dartpijl te beschermen, toch kan het voorkomen dat een scherpe dartpijl door de mat heen steekt wanneer deze recht naar beneden valt. De rubber dartmat is 3mm fijn rib lopers en zijn verkrijgbaar in verschillende maten. De maten varieren van 250 cm lang tot 300 cm lang, De breedte begint bij 60 cm t/m 120 cm. Het grote voordeel van deze rubber dartmatten is dat deze goed blijven liggen, niet omkrullen en makkelijk te reinigen zijn.

✅ Heeft u nog vragen?

Wij doen ons best om alles zo goed mogelijk te omschrijven voor onze klanten, dat is onze kracht vergeleken met onze concurrenten. Is er onverhoopt toch iets niet duidelijk voor u? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze service hierin is dat wij binnen 24 uur uw vraag beantwoord hebben, maar heel vaak al veel sneller! Hiermee onderscheiden wij ons met andere webshops. Probeert u het maar eens uit en laat u verbazen over de snelheid.

✅ Contact

Dartshop Leiden
Mary Beystraat 1
2324 DK Leiden
071-8897586
info@dartshopleiden.nl ⭐ Jouw spel verbeteren en een professionele sfeer creeren? Lees het hier!
⭐ Nog op zoek naar een goed Dartbord? Hier kun je de gehele Blade 6-serie vinden!
⭐ Klik hier voor alle informatie over de Spelregels, afstand en hoogte van het dartbord!Webwinkel: Dartshopleiden
 
Prijs: € 5.95
 

©2024 Kleine prijzen - groot aanbod - Dartswereld.nl | Privacy statement